Født: 16 mars 1989

Fra: Åkrehamn, Karmøy

Bosted: Veavågen, Karmøy
Sivilstatus: Gift

 

Sang og musikk har alltid hatt en spesiell plass i livet mitt.
Helt fra jeg var liten fikk jeg muligheter til å lære å spille tidlig både piano og gitar og opptrådte i ulike kristne kirker, menigheter og andre sammenhenger. 

 

Som 16 åring valgte jeg å satse enda mer på musikk og søkte meg inn på musikklinja ved Skeisvang videregående skole i Haugesund. Her fikk jeg passe blanding av teori og praksis som gav stor utvikling som musiker og vokalist. 


Musikklinja gav meg mye erfaringer som satte sitt preg på det uttrykket jeg musikalsk har i dag. Sammen med flere andre fra skolen arrangerte vi konserter og musikaler rundt i Haugesund og spilte i selskaper og brylluper rundt på Haugalandet utenom skolen. Noen av oss var også med i Haugesund Operakor en kort periode og vi deltok på operetten "Flaggermusen" av Johan Strauss i Festiviteten og Sandnes Kulturhus.

 

Etter denne perioden fikk jeg lyst til å gjøre noe annet med livet og studerte 3 årig Bachelor ved Politihøgskolen i Stavern. 

Mye har skjedd siden den gang og i dag kombinerer jeg livet som politi, musiker, ektemann og far. De siste 15 årene har jeg spilt i utallige sammenhenger både solo i vielser, selskaper, konfirmasjoner, begravelser, Gudstjenester, konserter ol. arrangementer men også i ulike besetninger for andre artister.  

 

Jeg har siden 2014 gitt ut flere album og singler og jobber i dag mye som produsent og musiker i studiosammenheng både selvstendig og for Sweetspot Studio.  Mine egne utgivelser kan strømmes der hvor du strømmer musikk og noen album kan også bestilles som CD ved å ta kontakt. 

 

Rent sjangermessig trives jeg best med pop, rock, country, gospel og blues og produserer mest i disse sjangrene. Jeg spiller også mye salmer og ballader og er glad i musikalske utfordringer!