Jeg har de siste 10 årene spilt flere konserter på Haugalandet, både egne og sammen med andre. Blant annet hadde jeg

julen 2013 en turne som jeg kalte for "Jul i Hjemmet". Dette var en rekke konserter som ble arrangert på alle Karmøys sykehjem for beboere og ansatte. Det var en veldig god opplevelse å få gjøre disse konsertene!

 

I 2015 hadde jeg 3 julekonserter sammen med 6 stk. flinke musikere og sangere fra Karmøy og Haugesund området, og spiller også julekonserter i desember 2016.

 

I august i år spilte jeg avslutningskonsert for Fiskeridagene i Åkrehamn sammen med fullt band. Et utrolig gøy og ærefullt oppdrag for en lokal gutt oppvokst i Åkrehamn.

 

I november 2016 spilte jeg ved flere arrangementer under Skudenes Internasjonale Litteratur Festival i Skudeneshavn.

 

Jeg er også i gang med innspilling av et plateprosjekt og bruker endel tid i studio om dagen. I denne omgang blir det en plate med sanger fra oppveksten som jeg har fra kristne menigheter. En skikkelig bedehusplate med nykomponerte arrangementer over gamle sanger. Plata skal etter planen slippes høsten 2017.

 

 

Ellers er det støtt og stadig nye spennende prosjekter og oppdrag på gang. Se mine "Opptredener" øverst på siden og følg min facebook side ved å klikke ikonet nederst på siden.

Lenge drømte jeg om å spille inn et album med sanger som har inspirert meg helt siden jeg var en liten guttunge. Dette er sanger fra kirke og menighetssammenhenger som jeg har vært en del av hele mitt liv. Våren 2016 begynte arbeidet og albumet var ferdig høsten 2017. Albumet kan kjøpes i fanen "Kontakt og kjøp".

 

01.10.17 holdt jeg releasekonsert for albumet og det ble laget en større liveproduksjon med lyd og bilde. Konserten ble sendt på TV Haugaland 30.12.17. Konserten ligger også tilgjengelig på min youtube kanal:

 

https://www.youtube.com/watch?v=6pnQTXP3428&t=816s