Født: 16 mars 1989

Fra: Åkrehamn, Karmøy

Gift: Anne Martha Tangen Hemnes

Bosted: Veavågen

 

Jeg har alltid vært helt oppslukt av sang og musikk. Jeg vokste opp i et hjem med trygge rammer og foreldre som tilrettela for at jeg fikk muligheter til å lære å spille tidlig. Uten å kunne en eneste akkord spilte jeg både gitar og trekkspill både hjemme og i søndagsskolen hvor jeg var aktiv hver søndag.

 

Etter flere år som trekkspill musikant på Søndagsskolen og flere år med turnering sammen med min tante Ingfrid på basarer og kristelige møter, lærte jeg mine første akkorder på klaveret. 7-8 år gammel spilte jeg mine første sanger, alle sammen i C-dur.

 

På barneskolen lærte vi å spille gitar. Det tok ikke mange årene før jeg sammen med mine nærmeste klassekamerater startet gruppa "Rangerboys". Denne gruppa ble stor suksess og starten på en spennende tid rent musikalsk. I alle fall for min del.

 

I en alder av 16 begynte jeg på musikklinja ved Skeisvang videregående skole i Haugesund. Her valgte jeg første året piano som mitt hovedinstrument men ble lei av å feile på den klassiske delen. Derfor ble jeg heller klassisk sanger i de to neste årene og gikk rakrygget ut av skolen i 2006.

 

Musikklinja gav meg mye erfaring og jeg fikk oppleve mye som har satt sitt preg på det uttrykket jeg musikalsk har i dag. Sammen med flere andre fra musikklinja arrangerte vi konserter og musikaler rundt om i Haugesund og spilte i selskaper og brylluper rundt om på Haugalandet. Noen av oss var også med i Haugesund Operakor en periode og var med på operetten "Flaggermusen" av Johan Strauss da den gikk i Festiviteten og Sandnes Kulturhus.

 

I dag er jeg deltidsmusiker/artist og har de siste 10 årene spilt i utallige brylluper, selskaper, konfimasjoner, begravelser, gudstjenester, konserter ol arrangementer.

 

Rent sjangermessig trives jeg best med pop, rock, country, gospel og blues. Jeg spiller også mye salmer og ballader. Ellers er jeg glad i musikalske utfordringer og ønsker stadig å ta nye steg!

 

De siste årene har jeg også gitt ut eget materiale som finnes på strømmetjenester og nett.

 

 

 

 

Let's Connect: